Askeladden

Klasseførende både med et kompromisløst fokus på design, innovation og sikkerhed

Askeladden C-Series

Askeladden C83 Cruiser TSI

Askeladden C80 Cruiser

Askeladden C76 Cruiser TSI

Askeladden C65 Cruiser

Askeladden C65 Cruiser Bow Rider

Askeladden C61 Cruiser

Askeladden C61 Bowrider

Askeladden C61 Center Console

Askeladden P-Series

Askeladden P92 SUV

P92 SUV’en har samme frontkabine og styrehusløsning som sin lillesøster P79 Weekend og kan udstyres til fuld boligkomfort, inklusive soft-top, så du fuldt ud kan nyde solrige sommerdage. Agterdækket er gigantisk for klassen og har et udvendigt rum med siddepladser, bordplads og liggestole, der er lige så stort som på vores største daycruiser Askeladden C83 Cruiser.

Askeladden P79 Weekend

Askeladden P77 Weekend

Askeladden P76 Weekend

En dagstur og weekendbåd mere end en langdistancebåd i modsætning til sine større søskende. Bådkonceptet er optimalt til aktivt hobby- og fritidsfiskeri, vandsport, udflugter og enkle overnatninger. Dette er en brugervenlig multifunktionel båd, der passer til alle familiemedlemmer – fra bedsteforældre til børnebørn. Det lange tag, der dækker hele agterdækket, kan udstyres med forskellige løsninger og konfigurationer.

Askeladden P66 Pilothouse

Askeladden P66 Multi

Modulbaseret – kan tilpasses og bygges på efter ønsker og behov. Askeladden P66 Multi opfylder dine behov, hvad enten det er transport, fiskeri, fritid eller maritime opgaver. Askeladden P66 Multi er en stor åben båd, der bygger på moduler og kan udbygges til en komplet styrehusbåd, tilpasset fiskeri og andre maritime opgaver. I den enkleste udgave er P66 Multi en kraftfuld, åben skærgårdsjeep med ekstra stor dækflade og dobbelt styrekonsol. Den kan udstyres med akvarium og bliver dermed hobbyfiskerens drømmebåd.

Askeladden P60 Multi

Askeladden Custom Line

Askeladden Commuter 10 RIB

Askeladden Commuter 10 RIB har et fremragende RIB-skrog bygget til at modstå ekstreme udfordringer, og en fin og sej overbygning, der er fremragende til brug hele året rundt. I høje bølger sidder du komfortabelt i komfortable stole med justerbar dæmpning. I sol og godt vejr kan du nyde et stort el-tag. Udenfor er der masser af dæksplads uanset om du vil sidde og slappe af eller fiske. Store gode sideborde giver sammen med et rør stor bevægelsesfrihed rundt i hele båden.

Både til salg

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.