Om os i Sydmarin

 

Sydmarin er Sydsveriges mest komplette lystbådehavn for fritidsbåde og mindre erhvervsfartøjer. Vi holder til i det lille fiskersamfund Råå, mindre end en kilometer syd for Helsingborg. Vores virksomhed har eksisteret i over 20 år, og vi er vokset trygt med vores kunder og medarbejdere.

Vi tilbyder alle former for skibsbygningsydelser og servicearbejde og med vores erfarne specialister finder vi løsninger på alle tænkelige udfordringer. Ud over vores værfts- og servicevirksomhed sælger vi både, bådmotorer, bådtrailere, bådtilbehør, reserve- og vedligeholdelsesdele.

I alt er vi 15 medarbejdere, der brænder for både. Vi vil gerne være din partner og følgesvend i dit sejlliv! Hjertelig velkommen ønsker Niclas og personale!

Både til salg

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.

Forretningskoncept

Sydmarins forretningsidé er at være et komplet marinecenter for bådejere i Sydsverige og Øresundsregionen. Vores mål er at levere alle typer tjenester, der kræves til store og små fritidsbåde såvel som mindre kommercielle fartøjer.

Medlem af Sweboat

Sydmarin er medlem af brancheorganisationen SWEBOAT. At leje eller købe et produkt hos en af ​​disse medlemsvirksomheder giver dig som forbruger en ekstra tryghed. Medlemskab kræver en fast og veletableret organisation med aktiviteter inden for fremstilling, salg eller servicering af branchens produkt. Hver medlemsvirksomhed overholder forbrugerlovgivningen og sælger kun CE-mærkede og varedeklarerede (gen) brugte både. Alle medlemsvirksomheder har en ansvarsforsikring og miljøpolitik.

Kontakt os

Vi hjælper dig med alt for et bedre sejlliv til søs og hav. Kontakt os gerne for en konsultation.

Miljøpolitik

Sydmarin arbejder for at reducere påvirkningen af ​​miljøet, så vidt det er teknisk muligt og økonomisk rimeligt. Vi holder os orienteret om og opfylder de krav, der stilles til os i miljølovgivningen og gennem krav fra vores kunder. Vi tilstræber løbende forbedringer i miljøarbejdet.

Alle medarbejdere er involveret og opfordres til at komme med forslag til forbedringer. Miljøarbejdet skal løbende udvikles og forbedres gennem handlingsplaner. Vi er åbne og lydhøre over for ændringer i verden omkring os.

Fremtidsplaner

Her vil vi stolt præsentere vores fremtidige ideer og dele af udviklingsplanen, der direkte og indirekte påvirker vores virksomhed.

Bogservice

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.