Sydsveriges mest komplette bådeværft

Sydmarin full-service marina tilbyder alle former for værftsydelser og servicearbejde. Det meste af vores arbejde foregår indendørs i opvarmede og tilpassede værfter. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og er medlemmer af den svenske værftsforening SWEBOAT, bådeindustriens landsforening. Kvalitet er vores kodeord, og vi gør alt for, at vores udførte arbejde lever op til de krav, der er.

Bogservice

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.

Bådlift

Vi har kapacitet!  Sydmarin har 3 ressourcer til bådhåndtering. En 6-tons modvægtstruck, en 30-tons mobilkran og en sublift 40 til tungere løft.

Installationer

Sydmarin har stor og bred viden om installationer på fritidsbåde og mindre erhvervsfartøjer. Vi udfører installationer af bovpropel, hæktruster, ankerspil, trimfaner/trimsystemer, kraftværker/generatorer, GPS/plottere, VHF, AIS, radar, el-systemer og motorer.

Kontakt os

Vi hjælper dig med alt for et bedre sejlliv til søs og hav. Kontakt os gerne for en konsultation.

Maleri

Din båd kræver normalt maling med bundmaling før hver sæson. Dette er for at forhindre, at smykker og græs får fodfæste og gror på din båd. Hvis du ikke beskytter din båd, vil du ikke kunne bruge den fuldt ud. Selv med et lille antal smykker forringes komfort, økonomi og hastighed betydeligt.

Lakering

Vi laver gammel båd som ny! Med årene bliver overfladelaget på en plastikbåd slidt. Det er normalt de mørkere farver, der oxiderer hurtigst. En båd hvor overfladelaget er gelcoat kan med rigtig godt resultat sprøjtemales med 2-komponent polyurethanbaseret lak. Fordelene er mange, blandt andet skal du ikke arbejde med oxidopløsningsmidler inden hver sæson. For de allerbedste resultater anbefaler vi Awlgrip. Dette produkt er sandsynligvis det bedste på markedet. Awlgrip har en fantastisk glans og holdbarhed.

Plast & Gelcoat

At reparere en plastikbåd er lidt af en kunst, især når det kommer til gelcoat-reparationer. Farvetilpasning i kombination med overfladefinish kræver lang erfaring for gode resultater. Mange gange kræves det, at arbejdet udføres indendørs. Vores plasthal er 7 x 20 meter og her kan vi reparere både op til 55 fod.

Træværk

I vores eget snedkeri udfører Martin alle former for træarbejde. Med over 30 års erfaring fra finsnedkeri i både, håndterer vi bl.a.

– Teak dæk, fremstilling / renovering / vedligeholdelse.
Møblering, reparationer/fremstilling.
– Gulve, fremstilling/renovering.
– Malerarbejde af enhver art.
– Drejning / savning.
Netting, udskiftning/vedligeholdelse.

Spørg os gerne om det handler om specialløsninger, det er vi vant til.

Velkommen til at kontakte os på service (a) sydmarin.se.

Både til salg

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.

Svejsning

På vores mekaniske værksted reparerer vi stålskrog og fremstiller udstyr i fx rustfrit stål.

Vedligeholdelse

En båd kræver noget grundlæggende vedligeholdelse for at fungere så godt sæson efter sæson. En velholdt båd skaber et enklere bådejerskab og resulterer i en bedre vedligeholdt gensalgsværdi.

Uanset om du selv ønsker at stå for din vedligeholdelse, eller du ønsker hjælp til dette, så er vi her for at hjælpe dig.

Velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller det ønskede prisforslag på netop din båd!

Forsikringskrav

Er der sket uheld, og din båd er blevet beskadiget? Vi reparerer alle typer både og motorer. Dit forsikringsselskab ved, hvem vi er, og hvad vi står for. Hvis du har brug for hjælp til skadesrapportering, ordner vi det.

Transportør

Fra vores værft i Råå hjælper vi dig med løft, lastning eller losning og søsætning. Vi transporterer ikke både i eget regi, men kan give dig tips om erfarne transportører på vejen eller på vandet.