Autorisert service

Sydmarin er et autoriseret Volvo Penta servicecenter i det sydlige Sverige. Vi bruger kun originale Volvo Penta dele for at sikre driften af ​​din bådmotor. Vi udfører intervalservice, reparationer og renoveringer på diesel- og benzinmotorer samt drev, bakgear og motorudskiftninger.

Udover Volvo Penta er vi også autoriseret af Mercury og Suzuki.

I alt har vi 4 fuldtidsansatte teknikere, som efteruddannes årligt. Vi har 4 servicevogne og servicebåde i Nordvest- og Sydskåne og nogle gange også på den danske side. Vores værksteder er moderne og tilpassede. Vi har det specialværktøj og det nødvendige udstyr. Du finder vores værksteder i Råå og et i Höganäs.

Bogservice

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.

Motorservice

Din Volvo Penta-motor er det vigtigste i din båd, og service er mere end blot at skifte olie og filter. Vi er autoriserede og dette sker altid under service hos os:

Dette gøres altid under service hos os:

Tjek din drivlinjes serienummer i Volvo Pentas database.

Hvis din drivlinje er påvirket af en kampagne, vil denne blive gennemført.

Hvis der er produktforbedringer, vil du blive informeret og få et pristilbud på, hvad det koster at udføre.

For motorer med EVC-systemer er Vodia forbundet til motorstyringssystemet for kontrol af status og eventuelle fejlkoder.

For motorer med EVC-systemer er softwaren opdateret med den seneste version af den eksisterende EVC-generation.

Baseret på motorens alder, antal driftstimer og senest udførte service, udskiftes komponenter og væsker i henhold til Volvo Pentas serviceplan og anbefalede udskiftningsintervaller. Derudover laves et Optisk tjek af en række komponenter såsom slanger, kabler, stik og bøsninger.

Når du udskifter komponenter og væsker, skal du altid bruge originale Volvo Penta-dele.

Alle udskiftninger og kontroller dokumenteres i en serviceprotokol, som udleveres til dig efter endt arbejde.

Hvis der i forbindelse med service opdages mangler, der påvirker motorens funktion og driftsikkerhed, vil du blive informeret og modtage en anbefaling og prisinformation om handling.

Når du forlader lystbådehavnen efter endt service, kan du trygt stole på, at værkstedet så vidt muligt har sikret drivlinjens funktionalitet og pålidelighed.

Som en ekstra sikkerhed, når du hyrer et autoriseret værksted, får du udvidet garanti på Volvo Penta originale dele monteret af værkstedet. Garantien gælder i 24 måneder eller 600 driftstimer, alt efter hvad der kommer først. Omkostninger til opkald og leveringer er ikke dækket af garantien.

Drive service

For at din båd skal have en sikker og sikker sejlads, er det vigtigt at vedligeholde drevet/akslen på din båd. Sydmarin udfører service, reparationer og skifter gear og bakgear på alle typer motor- og sejlbåde.

Vi anbefaler, at drevet serviceres hvert andet år og hvert andet år udføres et dreveftersyn. Hvis din båd ikke har fået køreservice eller køreeftersyn i et eller flere år, er det på tide.

Kontakt os for mere information, så finder vi en løsning, der passer til dig.

Kontakt os

Vi hjælper dig med alt for et bedre sejlliv til søs og hav. Kontakt os gerne for en konsultation.

Bevarelse

Om vinteren skal din motor konserveres for ikke at fryse. Bestil konservering hos os. Ligger din båd i land i en havn, kører vi dertil.

Ny installation

Vi installerer nye og renoverede motorer. Vi giver dig forslag og tilbud på en ny eller brugt motor med installation, der passer til din båd. Vi samarbejder primært med Volvo Penta, men kan tilbyde andre mærker, hvis det ønskes. Vi installerer motorer i motorbåde og sejlbåde.

Servicebilar

Sydmarin har 4 servicebiler. Disse er udstyret til servicearbejde udført et andet sted. Vi udfører det meste arbejde på både i hele Øresundsregionen. Vi starter fra Råå og Höganäs.

Både til salg

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.