Oplev vores brede udvalg for livet på søen i vores butik

Alt til din sejlsport – en komplet butik for livet til søs. I vores butik på Västindiegatan 2 i Råå har vi alt fra den mindste bådkrog til bådtrailere i fuld størrelse, uanset om du leder efter en reservedel, skal efterfylde motorolie eller supplere med en redningsvest.

Bogservice

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.

Reservedele

Sæt aldrig sikkerhed og ydeevne i fare, og risiker ikke dyre reparationer ved at montere andre dele end Volvo Pentas originale dele. Alle dele er gennemtestet for at sikre maksimal ydeevne. Når du bruger Volvo Pentas originale dele, kan du være sikker på, at din motor holdes i perfekt stand.

I vores butik har vi de fleste vedligeholdelsesdele og de mest almindelige reservedele til din Volvo Penta motor. Ring gerne på 042-260 370 for en konsultation.

Tilbehør til båd

I vores butik finder du et lille udvalg af bådtilbehør. Vi bestiller dog gerne hjem fra Byggplast og Watski til dig.

Kontakt os

Vi hjælper dig med alt for et bedre sejlliv til søs og hav. Kontakt os gerne for en konsultation.

Bådtrailer

Vi sælger Brenderup båd pick-up trailere og båd trailere.

Motorer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volut.

Bådstøtter

I vinterhalvåret, når din båd er på land, føles den sikker, hvis den er parkeret på en sikker og skånsom måde. Hos Sydmarin bruger vi bådhåndteringssystemet “Seaquip”. Dette system er tilpasset både motor og sejlbåd i alle størrelser. Vi er forhandlere til det sydlige Sverige og har altid nye bådstøtter i de fleste størrelser på lager.

Både til salg

Hos Sydmarin finder du din næste drømmebåd. Vi tilbyder både nye og brugte både.